O NOUĂ IPOTEZA ŞOC în CAZUL CRIMEI de la VIŞEU: „Sunt în libertate mai multe persoane care i-au ajutat pe criminali” VEZI ce au declarat anchetatorii….

O NOUĂ IPOTEZA ŞOC în CAZUL CRIMEI de la VIŞEU: „Sunt în libertate mai multe persoane care i-au ajutat pe criminali” VEZI ce au declarat anchetatorii….

Ancheta în cazul crimei șefului de post de la Vișeu de Jos, județul Maramureș, se complică foarte mult. Procurorii și polițiștii nu vor să mai comenteze nimic legat de acest caz. Cu toate acestea, surse judiciare avizate au declarat, pentru „Evenimentul zilei”, că în afara celor doi frați, reținuți și arestați sâmbătă seara de către Tribunalul Maramureș, sub acuzația de ultraj, urmat de decesul victimei, mai sunt implicate și alte persoane, care fie au contribuit la comiterea crimei, fie i-au sprijinit pe cei doi posibili autori să își ascundă urmele.

VEZI:Noi DEZVĂLUIRI: AFLĂ cine sunt presupuşii CRIMINALI ai ŞEFULUI de POST din Vişeu de Jos. ACESTA a fost UCIS cu 3 lovituri de cuţit

„Sunt în libertate mai multe persoane care i-au ajutat pe criminali după comiterea faptei. S-ar putea ca aceste persoane să nu fie doar complici, ci chiar instigatori. Încă nu se cunoaște mobilul acestei crime, de ce a fost ucis șeful de post, dacă există o comandă în acest sens etc.”, spune un anchetator pentru evz.ro.

Cei riscă o pedeapsă de 30 de ani de închisoare. Surse oficiale susțin că la audieri a fost dus și fratele mai mare al acestora, M. T., și soția sa, dar cei doi au fost lăsați să plece acasă. Pistolul polițistului și cele 12 cartușe încă nu au fost descoperite.

Pe de altă parte, surse din IPJ Maramureș susțin că în palma șefului de post au fost descoperite urme de păr uman, care ar aparține unuia dintre agresori. Această variantă este negată de procurori. Nu există așa ceva, păr uman în palma agentului Nistor. Infirmăm că au fost găsite la percheziții un număr de 43 de cuțite. Infirmăm faptul că a mai fost reținută o a treia persoană. Ancheta își continuă cursul pentru a obține alte probe. Există mai multe ipoteze de lucru”, susține un oficial de la Parchetul Maramureș conform evz.ro. .

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.