O nouă stradă din Borșa a devenit practicabilă pentru autoturismele mici! Vezi care uliță de doi km se inaugurează mâine!

borsaO nouă stradă din Borșa a devenit practicabilă pentru autoturismele mici! Vezi care uliță de doi km se inaugurează mâine!

Conform sloganului cu care primarul orașului Borșa, Sorin Ion Timiș ne-a obișnuit în ultimul an, respectiv ”drum rutier până la ultima casă”, avem o nouă stradă, de doi kilometri care va fi inaugurată mâine, 2 august 2015. Este vorba despre strada Valea Tisei, drum care, la fel ca multe alte ulițe din Borșa, era nepracticabil pentru mașinile mici.

borsa1”Duminică, 2 august 2015, la ora 16.00 vom inaugura drumul Valea Tisei. Vă invit să participați la recepția finală a acestui drum cu o lungime de 2 km. Se poate circula pe această stradă cu orice mașină. Începând de mâine, locuitorii acestei străzi pot ajunge acasă cu mașina pe un drum adevărat”, a declarat Sorin Ion Timiș, primar al orașului Borșa.

Facem mențiunea că, doar în ultimii doi ani, în Borșa s-au reabilitat mai multe străzi lăturalnice și au fost dați traficului rutier aproximativ 100 de km de drum.

timis

Amalia Babici Man

Loading...

7 COMENTARII

  1. Eee pe naiba ”drum rutier până la ultima casă”. Alte strazi arata ca dupa razboi, si pe domnul primar nu il intereseaza.

  2. Felicitari …speram sa va amintiti si de strada rapsodiei…situata la un pas de centru….

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.