O nouă veste ŞOC. O prezentatoare, moarte fulgerătoare … Se pare că avea cancer

Una dintre cele mai îndrăgite și apreciate prezentatoare TV s-a stins din viață, după o luptă scurtă cu o boală necruțătoare

Dianne Oxberry, care a prezentat rubrica meteo la BBC North West pentru 24 de ani, a murit joi, într-un spital din Manchester. Aceasta a vea 51 de ani, iar ultima dată a apărut la TV la mijlocul lunii decembrie.

La începutul anului, colegii ei au aflat că a fost diagnosticată cu o formă de cancer, iar acum sunt ”sfâșiați” de trecerea ei în neființă.

Vezi: Profita ACUM de aceasta ocazie! Croaziera pe Nil si sejur la Hurghada. Avion din Budapesta, plecare pe 29 ianuarie!

Dianne era căsătorită cu un cameraman, alături de care avea doi copii. ”Dianne a fost o soție minunată și o mamă ce a iubit viața la nebunie. A fost o sursă de inspirație pentru toți cei care au cunoscut-o și iubită de oamenii în casa cărora a intrat în fiecare seară, de parcă ar fi fost parte din familie.”, a spus soțul ei, potrivit The Guardian.

Dianne a lucrat la Radio 1, unde s-a bucurat de un succes răsunător, iar apoi, în 1994, a început să prezinte rubrica meteo la o stație regională a BBC.

Sursa: rtv.net

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.