O puștoaică de 13 ani a furat mașina părinților și a condus 1500 de kilometri ca să-și vadă iubitul cunoscut pe internet! Când a ajuns la destinație, a încremenit

O fată de 13 ani a fost în stare de o nebunie care i-ar fi putut costa viața!

O adolescentă de 13 ani s-a expus la pericole majore, după ce a furat mașina părinților săi și a condus peste 1500 de kilometri doar pentru a-l întâlni pe băiatul cu care vorbește pe internet și care mărturisește că este iubitul ei.

Întreaga scenă a avut loc în Texas. Este vorba despre Elizabeth Annette Robinson, puștoaica de 13 ani care s-a îndrăgostit de un băiat tot de vârsta ei. Cei doi comunicau foarte des pe rețelele de socializare.

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

Când iubirea te împinge la extreme

Era foarte convinsă că relația va fi una de durată, însă, ”împiedicată” de alți factori, Elizabeth a încercat cu orice preț să își arată devotamentul și iubirea pe care o are față de băiatul respectiv.

Oferte de nerefuzat.Agentia Mara International Tour va propune un nou circuit: Portugalia- plecare cu avionul din Budapesta

După ce Elizabeth a furat mașina și a condus foarte mult, părinții și-au dat seama că ceva nu este în regulă, într-o zi de marți dimineața. Ei au găsit un bilet pe care scria de Elizabeth că este acasă la un prieten, din cauza unor probleme de la școală. Mama ei, însă, nu a ”mușcat gogoașa”.

„Ea mi-a spus că vorbeşte cu un băiat pe internet şi că este iubitul ei. De la un timp a început să stea mai mult în dormitorul ei, unde era mereu cu căştile pe cap, vorbind cu acel băiat„, a declarat mama fetei, potrivit gawker.com.
Tatăl ei îi interzisese să mai vorbează cu tânărul de la capătul celălalt al firului, iar acest lucru a declanșat ”nebunia” prin care a trecut tânăra. Ea a plecat la băiat, care locuia în Kentucky. Elizabeth, totuși, a fost oprită în Nashville, iar tatăl ei a venit să o recupereze. De asemenea, a hotărât să meargă la casa băitului, pentru a-l cunoaște, iar ca aceasta să se liniștească.

Sursa: wowbiz.ro

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.