O SĂPTĂMÂNĂ CU INTERVENŢII LA ISU Maramureş

SMURD_generic_masinaÎn perioada 26.05 – 01.06.2014, personalul I.S.U. Maramureş a executat, în total, 134 de intervenţii, cu o medie de circa 18 pe zi. Din acestea, medicii, asistenţii şi paramedicii S.M.U.RD. au efectuat 118 intervenţii, iar pompierii– 16.

Pe parcursul săptămânii trecute, pompierii maramureşeni au executat 16 intervenţii, din care câte 5- incendii, 2- alte intervenţii, 2- salvări animale, transport de apă- 3, alte situații de urgență- 4. Media acţiunilor a fost de circa 2 pe zi.

De la începutul anului, personalul I.S.U. Maramureş a executat în total 3104 de intervenţii, cu o medie de circa 20 pe zi. Din total, acţiunile pe linie de pompieri au ajuns la 431 adică o medie de aproximativ 3 pe zi, iar cel al acţiunilor S.M.U.R.D. la 2673, cu o medie de circa 18 pe zi.

Şi specialiştii Inspecţiei de Prevenire din cadrul I.S.U. Maramureş au avut activitate susţinută în ultima săptămână. Ei au efectuat 6 controale la operatori economici. Personalul Inspecţiei a constatat 29 de deficienţe, din care 1 a fost soluţionată pe timpul controalelor. S-au aplicat 8 sancţiuni constând din 7 avertismente şi 1 amendă în cuantum de 100 de lei. În perioada analizată, au fost emise 3 avize de securitate la incendiu şi respinse 6 cereri de aviz.

În aceeaşi perioadă, s-au desfăşurat  activităţi de informare preventivă, în cadrul Campaniei Naţionale de Informare şi Sensibilizare ,,Vreau să fiu Voluntar”, respectiv în cadrul Campaniilor Naţionale de Informare Preventivă: ”F.O.C.- Flăcările Omoară Copii” (etapa a II-a) şi ”R.I.S.C. – Renunţă, Improvizaţiile Sunt Catastrofale”. De asemenea, personalul Inspecției de Prevenire au organizat etapa județeană a concursului „Cu viața mea apăr viața”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.