O VICTORIE CÂT UN CAMPIONAT!!!

minaurHCM Minaur a câștigat aseară primul meci din finala Ligii Naționale, scor 26-24, în deplasare la CSM București, făcând astfel primul pas spre câștigarea titlului național. La pauză, Minaur a avut un avantaj de trei goluri, scor 15-12.

PRIMA REPRIZĂ

HCM Minaur a început excelent meciul, având șapte goluri în avantaj după doar 12 minute, scor 2-9, însă a urmat o perioadă de secetă, în care gazdele s-au apropiat la doar două goluri (scor 7-9), dar pentru scurtă durată, deoarece Minaur s-a distanțat din nou la șase goluri, scor 7-13, pentru ca la finalul primei reprize să aibă trei goluri în avantaj, scor 12-15.

REPRIZA SECUNDĂ

HCM Minaur a început slab repriza secundă, înscriind primul gol abia după 11 minute de la reluare, când gazdele conduceau cu 17-16. HCM Minaur a obținut victoria cu trei minute înainte de final, când a marcat trei goluri și a primit unul singur, scorul final fiind 24-26.

Al doilea meci al finalei va fi marți, de la ora 20:30, la Baia Mare. În cazul în care HCM Minaur va câștiga și partida de marți, va deveni campioana României la handbal masculin.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.