O zi din tabăra de vară de la Dumbrăviţa împreună cu poliţiştii

Chiar dacă elevii se află în perioada vacanţei de vară, misiunile de prevenire a delicvenţei juvenile continuă. În agenda poliţiştilor din cadrul Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii obiectivul principal rămâne siguranţa copiilor. De această dată, ora de prevenire s-a desfăşurat într-un decor aparte, în comuna Dumbrăviţa.

Deoarece copilăria este magică, dar nu este lipsită de pericole uneori, activităţile şi jocurile din tabăra organizată de  UAC Europe au fost completate cu sfaturi pentru o vacanţă în siguranţă. Pentru că este o perioadă în care copiii stau mai mult timp singuri, petrec mai mult timp în mediul online, sfaturile poliţiştilor s-au axat pe eventualele pericolele la care sepot expune, fără a conştientiza consecinţele.

Povestea zilei de azi i-a avut ca personaje principale şi pe ofiţerii patrupezi. Alături de conductorii în grija cărora se află, câinii poliţişti au demonstrat în faţa micilor spectatori cum reuşesc să vină în ajutorul poliţiştilor în misiunile pe care aceştia le desfăşoară.

La final poliţiştii le-au urat copiilor o vacanţă de vis, fără incidente sau evenimente negative!

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.