O zi superba la Borsa in aer liber la 2000 m altitudine in zona Stiol-FOTO

borsa7Borsa are toate sansele sa devina in scurt timp un punct de atractie pentru iubitorii sporturilor de iarna.Primaria orasului intentioneaza să atragă noi investitori punand  la dispozitia lor terenul necesar gratuit pe perioada existentei instalatiilor.Potrivit proiectului „O zi superba la Borsa in aer liber la 2000 m altitudine in zona Stiol”, s-au identificat noi zone pentru realizarea de partii de schi si instalatii teleschi in zona Stiol.”Azi impreuna cu echipa Salvamont Borsa si cativa proprietari de snowmobile si ratrak-uri, am identificat noi zone de schi pentru realizarea de partii de schi si instalatii teleschi in zona Stiol.

Se poate dezvolta un domeniu schiabil la 1600 m altitudine unde zapada persista 6 luni, cu o lungime totala de peste 10 km. Totul este ca investitorii autohtoni sa aiba curaj si sa-i urmeze pe cei care au facut investitia in Prislop.

Primaria Borsa va pune la dispozitia investitorilor terenul necesar gratuit pe perioada existentei instalatiilor”. a declarat primarul Timis Ion Sorin.

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.