Octavian Pavel, primarul comunei Recea: ”Îi acord nota 10 vicepreședintelui CJ, Gabriel Zetea, pentru colaborarea la proiectul podului peste Săsar”

Primarul comunei Recea, Octavian Pavel s-a declarat încântat de faptul că, promisiunile pe care le-a făcut alegătorilor în campania electorală devin realitate. ”Suntem în grafic cu ceea ce am promis, și asta se datorează bunei colaborări pe care o avem cu vicepreședintele Consiliului Județean și președinte al PSD Maramureș, Gabriel Zetea.

Pentru colaborarea care ne-a arătat-o la pod, îi dau nota 10. Pentru proiectul de extindere a canalizării îi acord 9 plus, dar cu mențiunea că 10 este nota profesorului. Imediat ce primim și diferența de bani pentru a finaliza proiectul de canalizare, îi voi da 10 plus”, a concluzionat, zâmbind cu subînțeles, primarul din Recea.

Edilul a arătat faptul că proiectul care prevedea ca fiecare familie din satul Săsar să beneficieze de canalizare se ridică la aproximativ un milion de euro, iar în prezent s-a semnat finanțare pe 2,5 miliarde de lei vechi. ”S-au depus spre decont facturi în valoare de 1,1 miliarde de lei vechi și se lucrează în continuare.

Vicepreședintele Consiliului Județean, Gabriel Zetea a dat asigurări că vom primi o nouă finanțare, la rectificarea bugetară din luna septembrie, însă și constructorul are obligația de a avansa cu lucrările și de a epuiza fondurile primite până în prezent, pentru a putea cere o nouă suplimentare. În ceea ce privește podul peste râul Săsar am semnat deja pentru 1,1 miliarde lei vechi și ne mai trebuie două miliarde pentru a termina lucrarea cât mai curând.

Altfel spus, constructorii au datoria de a epuiza fondurile pe care le avem în prezent, fiindcă vor veni și alți bani. Sunt convins de asta și țin să îi mulțumesc vicepreședintelui Consiliului Județean, Gabriel Zetea, pentru întreg sprijinul pe care ni l-a arătat mereu”, a conchis primarul comunei Recea, Octavian Pavel.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.