Oferta de Craciun – Hotel President Baile Felix

DURATA SEJUR CAMERE SUPERIOARE CAMERE STANDARD MANSARDA
Sejur de 3 nopți 700 LEI/pers 650 LEI/pers 600 LEI/pers
Sejur de 4 nopti 900 LEI/pers 850 LEI/pers 800 LEI/pers
Sejur de 5 nopti 1050 LEI/pers 1000 LEI/pers 950 LEI/pers
Sejur de 6 nopti 1200 LEI/pers 1150 LEI/pers 1100 LEI/pers

 

Pachetul de servicii cuprinde: cazare, masa (pensiune completa bufet la mic dejun, pranz si cina in fiecare zi a sejurului, EXCLUSIV bauturi alcoolice), surprize de Craciun, loc in camera dubla, moment special de taiere in mod traditional a porcului in ziua de 24 Decembrie, pranz festiv cu produse traditionale in data de 25 Decembrie.
Facilitati/gratuitati: piscina interioara/exterioara cu apa termala, jacuzzi, sauna umeda, sauna uscata, baza sportiva (terenuri de tenis, fotbal), internet gratuit, parcare.
Rezervarea serviciilor se face pana la data de 01 Decembrie, 2014. Dupa aceasta data, se considera rezervate locurile pentru care se achita un avans de 50%, diferenta urmand a fi achitata pana la data de 10 Decembrie, 2014.

Oferta speciala: clientii cu pachet de Craciun cazati in Hotel President, vor beneficia de o reducere de 25% din tariful de acces la Aqua Park President + 1 voucher de acces gratuit in Aqua Park cu valabilitate o zi in timpul sejurului.

Pachete Craciun copii

In cadrul Hotelului President suntem incantati sa va intampinam impreuna cu micutii nostri oaspeti. In functie de varsta si serviciile accesate, tarifele sunt urmatoarele:

DURATA SEJUR varsta 0 – 6 ani varsta 6 – 14 ani
Sejur de 3 nopți GRATUIT 350 LEI/sejur/copil
Sejur de 4 nopti GRATUIT 450 LEI/sejur/copil
Sejur de 5 nopti GRATUIT 550 LEI/sejur/copil
Sejur de 6 nopti GRATUIT 650 LEI/sejur/copil

In cazul copiilor cu varsta de peste 14 ani, se va percepe tarif de adult.
Tariful include pat suplimentar / canapea extensibila in camera, serviciu de masa sub forma de bufet la toate mesele, cadouri pentru copii.
Va rugam sa ne comunicati eventuala prezenta a copiilor, in momentul achizitionarii pachetului de Craciun. In caz de necomunicare, riscati sa nu va putem pune la dispozitie paturi suplimentare, deoarece nu ne sunt transmise in timp util, aceste solicitari.

CONTACT: HOTEL & AQUA PARK PRESIDENT

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.