OFSD Baia Mare implicate în creşterea calităţii actului educaţional la nivelul claselor a VIII-a

dincolo 1OFSD Baia Mare împreună cu Fundaţia Liviu Marian Pop au oferit meditaţii gratuite elevilor de clasa a VIII-a la disciplinele matematică şi română. Profesorii implicaţi au fost selectați pe baza de voluntariat , au dat dovadă  de un profesionalism remarcabil. Cursurile s-au desfăşurat în Aula Universității de Vest „Vasile Goldiș” în fiecare sâmbătă începând cu luna februarie şi se vor încheia în 31 mai 2014.

Au participat săptămânal peste 120 de elevi , iar în pregătirea lor s-au implicat 20 de cadre didactice .dincolo de 3

D-na preşedinte OFSD Baia Mare , Gabriela Hofer a declarat „  Este o realitate faptul că notele obținute la evaluare națională nu sunt întotdeauna cele la care elevii se așteaptă precum și părinții acestora.OFSD Baia Mare şi-a  propus să fie un sprijin real în pregătirea acestor elevi. Am dorit să dăm semnalul că OFSD dorește să se implice și în educaţie, nu ne este  indiferentă maniera în care ei vor  reprezenta comunitatea în viitor. Subliniem deschiderea cu care elevii au frecventat aceste cursuri de pregătire, din discuțiile cu aceștia am înțeles că au fost utile aceste meditaţii, s-a respectat programa școlară , au apreciat faptul că fișele de lucru folosite  sunt de un real folos.poza 2

La finalul activităţii,  fișele de lucru rezolvate în centrul de pregătire se vor constitui într-o culegere intitulată « Ești pregătit pentru evaluarea națională ? ». Această culegere va fi distribuită gratuit la toți elevii participanți la finalul programului. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.