OFSD Baia Mare și TSD Maramureș au împodobit bradul la sediul județean al PSD

Un moment special a avut loc joi, 14 decembrie 2017, de la ora 17.00, la sediul PSD Maramureș, acolo unde Organizația Femeilor Social-Democrate din Baia Mare, alături de reprezentanți ai TSD Maramureș au împodobit bradul și au primit colindătorii sosiți să vestească Nașterea Mântuitorului. Acțiunea a fost coordonată de reprezentata OFSD Baia Mare, Crina Chilat și de președintele TSD Maramureș, Flaviu Bălan, cu participarea președintelui OFSD Maramureș, Ana Moldovan, dar și a reprezentantelor femeilor social-democrate din Baia Mare.

PSD Maramureș dă dovadă de unitate între structurile sale, evenimentul de joi seara fiind o dovadă a faptului că, atât femeile social-democrate, cât și tineretul social-democrat din județ își dau mâna pentru a organiza acțiuni comune, cu impact în viața comunității.

”Îi mulțumim Crinei Chilat, reprezentata OFSD Baia Mare, pentru invitația lansată executivului TSD Maramureș de a fi partener la acest eveniment și asigurăm toate structurile componente ale PSD că vom răspunde prezent fiecărei propuneri care ne va fi adresată. Noi, tinerii social-democrați maramureșeni dorim să ne integrăm și să conlucrăm cu toate formațiunile din PSD, iar în acest sens avem deja stabilit un plan de acțiuni atât cu primari din județ, cât și cu președinți ai organizațiilor locale PSD”, a declarat președintele TSD Maramureș, Flaviu Bălan.

Biroul de presă al PSD Maramureș

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.