OMS a anunţat al treilea val de COVID. Vezi când vine şi cât de periculos va fi

OMS a anunţat al treilea val de COVID. Vezi când vine şi cât de periculos va fi

ATP Motors ofera clientilor o promotie montaj anvelope de iarna

OMS a anunţat al treilea val de COVID în Europa la începutul anului 2021, dacă guvernele repetă ceea ce un expert al organizaţiei a apreciat că reprezintă un eșec în a face ceea ce era necesar pentru a preveni valul doi

Antalya cu avionul din Baia Mare si Cluj!

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

OMS a anunţat al treilea val de COVID prin vocea lui David Nabarro, un reprezentant special al organizaţiei. „Nu au construit infrastructura necesară în lunile de vară, după ce au adus primul val sub control”, spune David Nabarro, OMS, într-un interviu acordat ziarelor elvețiene şi preluat de Reuters. „Acum avem al doilea val. Dacă nu vor construi infrastructura necesară, vom avea un al treilea val la începutul anului viitor”, a mai spus Nabarro, un britanic care a vrut să devină, în 2017, director general al OMS.

OMS a anunţat al treilea val de COVID în Europa

Europa s-a bucurat pe termen scurt de scăderea ratelor de infecție care acum cresc din nou: Germania și Franța au văzut sâmbătă creșterea cazurilor cu 33.000 în total, Elveția și Austria au mii de cazuri zilnic, în timp ce Turcia a raportat un record de 5.532 de noi infecții.

David Nabarro a lăudat răspunsul unor țări asiatice, cum ar fi Coreea de Sud, unde numărul infecțiile este acum relativ scăzut. „Oamenii sunt pe deplin implicați, adoptă comportamente care îngreunează răspândirea virusului. Se mențin la distanță, poartă măști, se izolează când sunt bolnavi, se spală pe mâini. Protejează cele mai periclitate grupuri”, a spus expertul OMS.

David Nabarro a mai precizat că Asia nu a relaxat restricțiile prematur. „Trebuie să așteptați până când numărul cazurilor este scăzut și să rămână scăzut. Reacția Europei a fost incompletă”, a încheiat reprezentantul OMS.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.