Operațiune DNA de AMPLOARE. Va fi CUTREMUR!!!

După ani de zile de investigații, procurorii anticorupție au reușit să facă, cât de cât, lumină în hățișurile acestei mafii.

În timp, în anumite zone ale țării, legăturile dintre mafia politică transpartinică și cea din servicii, Poliție și Justiție s-a betonat. Astfel de rețele au pus stăpânire și au condus județele cu mână de fier. După ani de zile de investigații, procurorii anticorupție au reușit să facă, cât de cât, lumină în hățișurile acestei mafii.

Surse judiciare susțin că buboiul va exploda curând. Operațiunea va fi condusă de o unitate de elită a DNA și azi am putea avea primul episod spectaculos.

UPDATE: Seful Directiei Generale Anticoruptie Prahova, Constantin Ispas este audiat in acest moment la DNA Ploiesti pentru fapte de coruptie, printre care favorizarea infractorului.

Acesta nu a facut declaratii la intrarea in sediul DNA, mentionand doar ca nu stie despre ce este vorba si ca el se afla concediu.

Adjunctul IPJ Prahova Adrian Radulescu a fost si el adus la DNA, pentru audieri in acelasi dosar ca si seful DGA.

Cei doi sunt suspectati de luare de mita, trafic de influenta, scurgere de informatii din dosare nedestinate publicitatii si favorizarea infractorului.

UPDATE: Si adjunctul DIICOT Prahova a fost adus la audieri in acest dosar.

De asemenea, la DNA a mai venit și Emanuel Saghel, ofițer la Brigada de Combatere a Criminalității Organizate.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.