Oră de bilanţ la AJF Maramureş şi începerea returului – FOTO

ajfIeri, la sediul Asociaţiei Judeţene de Fotbal Maramureş, a avut loc adunarea generală, prezidată de preşedintele Cristian Balaj şi la care au mai fost invitaţi Gabriel Zetea, vicepreşedintele CJ Maramureş, dar şi locotenentul-colonel Ioan Teglaş, din partea Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Maramureş.

De asemenea, contabilul şef al AJF Maramureş, a adus la cunoştinţa membrilor afiliaţi şi a celor prezenţi în sală, bilanţul contabil de pe anul 2014, la capitolul venituri AJF înregistrînd suma de 373.391, iar la cel de cheltuieli 390.020. Gabriel Zetea s-a referit în mare parte la relaţia dintre cele două instituţii, Consiliul Judeţean Maramureş fiind un partener care a susţinut mereu activităţile fotbalului maramureşean.

„Dacă anul trecut am alocat suma de 120.000 lei pentru fotbalul din Maramureş, încercăm ca în acest an această să fie de două sau trei ori mai mare”, a declarat Zetea. Trecînd la partea fotbalistică propriu-zisă, conducerea AJF Maramureş a decis ca returul ligii a IV-a, seriile Nord şi Sud, să debuteze în 15 martie, ultima etapă fiind programată pentru 31 mai, fără etape intermediare.

Cel de liga a V-a va începe la 22 martie şi se va încheia la începutul lunii iunie. Ca noutate, în şedinţa de ieri s-a hotărît ca persoanele oficiale care vor lua loc pe banca de rezervă în timpul jocurilor vor fi nevoite să poarte ecusoane speciale, ce vor fi eliberate de AJF Maramureş.

Totodată, s-a adus la cunoştinţa echipelor care sînt pe primul loc în cele două serii de liga a IV-a faptul că acestea trebuie să aibă personalitate juridică pentru a putea participa la barajul de promovare în liga a III-a. În caz contrar, la acest baraj vor merge grupările de pe locurile următoare care îndeplinesc cerinţele necesare. În acest moment AJF Maramureş are legitimaţi peste 3.600 de jucători, la toate nivelurile.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.