Ordonanța 55 a îngroșat rândurile PSD Maramureș cu 10 primari, 7 viceprimari, 31 de consilieri locali și un consilier județean

Cinci primari, trei vice-primari și 16 consilieri locali din Maramureș au semnat adeziunea la PSD

Ordonanța 55, care permite aleșilor locali să își schimbe culoarea politică fără niciun fel de de consecințe a adus către PSD Maramureș cinci noi primari, trei vice-primari și 31 de consilieri locali în ultima săptămână. Astfel, în ședința Biroului Permanent Județean al PSD Maramureș de vineri, 10 octombrie, executivul partidului a aprobat adeziunea de intrare în PSD a edilului din Sălsig, Florian Lucian Luca, dar și a primarului  Valentin Pop, edil al comunei Câmpulung la Tisa, alături de consilierii locali Vasile Duruș, Emil Havrics, Nicolae Cornel Veres.

Gabriel Zetea, președintele PSD Maramureș a declarat că social-democrații sunt deschiși față de noii membri care își doresc să se alăture unei echipe competente și profesioniste. ”În cadrul organizației locale Șișești s-a aprobat adeziunea de primire în PSD a primarului comunei, Ioan Mircea Tentiș, precum și a consilierilor locali Buciuc Vasile Gheorghe, Petre Cristian Șișeștean, Gabriel Petrică Goloman, Victor Gheorghe Sălăjan. S-a aprobat și adeziunea de primire în Partidul Social Democrat, în cadrul  organizației locale Dragomirești, a vice-primarului orașului Dragomirești, Mihai Fițigău. La Mireșu Mare au ales să treacă în PSD Maramureș consilierii locali Sorin Buciuman, Gheorghe Fărcășanu, Vasile Mărginaș”, a arătat președintele PSD Maramureș, Gabriel Zetea.

Un alt edil care a trecut în tabăra PSD Maramureș, în cadrul organizației locale Oarța de Jos este Pop Bogdan. Și la Recea se întărește grupul PSD format în jurul primarului Pavel Octavian. După trecerea viceprimarului alături de PSD, acum se alătură și consilierul local Liviu Roman. În organizația locală PSD Gîrdani s-a aprobat adeziunea și primirea în Partidul Social Democrat a consilierului local Valer Fânâțan. Gheorghe Vișovan, viceprimarul din Leordina este un alt reprezentant al administrației publice locale care a trecut în tabăra social-democrată, la fel ca și primarul comunei Sarasău, Ioan Covaci. În cadrul organizației locale Valea Chioarului, consilierii locali Mircea Andreican și Ioan Uta au ales Partidul Social Democrat, la fel ca și Gheorghe Tibil, consilier local în Budești și Ardelean Augustin, consilier în Remetea Chioarului. Și la Bicaz s-au realizat două transferuri către PSD, fiind vorba de viceprimarul comunei, Onorel Ioan Bojan și Ionică Mihai Cuc, consilier local.

Primarii prezenți la conferința de presă organizată de PSD Maramureș și cărora li s-a înmânat adeziunea semnată de președintele filialei județene, Gabriel Zetea, au arătat că au venit alături de PSD pentru a munci împreună cu o echipă puternică, dar și pentru a-și respecta angajamentele luate față de comunitatea care i-a ales.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.