ORINRO:VARICELE NU SUNT DOAR INESTETICE, DAR ȘI PERICULOASE….

ORINRO:VARICELE NU SUNT DOAR INESTETICE, DAR ȘI PERICULOASE….

Știați că varicele nu apar la niciovietate, decât la oameni? Încă nu se știe de ce venele se deformează și ies în relief. Sunt afectate în special femeile, pentru că la apariția varicelor contribuie sarcina, supraponderabilitate, anticoncepționalele, sau tocurile înalte. Nu estevorba de o problemă estetică, ci și de o problemă de sănătate.

Varicelereprezintă primul semn al faptului că sunt deja probleme cu vasele sanguine. Dacă aveți picioarele umflate, ”grele”, simțiți oboseală, aveți cârcei noaptea, aveți senzația că vă ard picioarele sau dimpotrivă că vă sunt reci ca gheața,  atunci înseamna că ceva nu este în regulă.

Tratamentul fără operație, acasă

Despre cum apar varicele le este foarte clar medicilor – sângele nu curge fluent către inimă, dar mai încet, sau chiar se întoarce, și astfel deformează peretele venelor. De ce se întâmplă acest lucru, deocamdată nu se știe exact. Tratamentul în general se finalizează cu operația. Ameliorarea simptomelor este posibilă și acasă, fără dureri – cu lumină laser.

Acțiunea luminii asupra sângelui cu ajutorul aparatului BIOquant, îmbunătățește starea vaselor de sânge. Globulele se separă, sângele devine mai fluid, și astfel împiedică apariția cheagurilor, care pot fi periculoase.

”Laserul îmbunătățește fluxul sanguin și oxigenarea întregului organism. Este recomandat și ca prevenție, și ca tratament”, spune medicul cardiolog Dr. Julius Șipoș.  BIOquant a ajutat deja mii de oameni.

(3 paragrafe cu păreri de la clienți care au varice)

ÎntâiîncercațiaparatulBIOquant NS GRATUIT, la Dumneavoastrăacasă!

Puteți rezerva o testare gratuită pe site-ulwww.orinro.ro , dați click pe”Testeazăaparatulgratuit”, completați datele de contact, și vă vom contacta pentru a stabili o programare.

Vă puteți programa și telefonic, la nr de telefon 0359/ 466 334 înzilelelucrătoareîntre 9:00-17:00.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.