PAMFLET: Parodie la PNL Maramureș. Liberalii  s-au  îmbogățit cu un  nou “bufon” !

PAMFLET: Parodie la PNL Maramureș. Liberalii  s-au  îmbogățit cu un  nou “bufon” !

În cadrul unei conferințe de presă a PNL Maramureș, “emblematicul” președinte al partidului  a anunțat  transferul verii în partidul liberal. Noul venit  și actualul președinte au multe în comun: activitate politică și administrativă aproape zero, însă,  sunt cei mai activi postaci pe facebook.

Zbuciumat și agitat, copilul neastâmpărat cu apucături de “bufon” se va dezlănțui cât de repede și vom asista la schimburi de replici , așa ca între postaci. Din informațiile noastre , proapătul membru de partid nu va staționa prea mult în rândurile liberalilor, anul viitor îl vom regăsi într-o nouă garnitură.

Organizația PNL Cavnic se dezice de hotărârea luată  de PNL Maramureș:

Dragi cavnicari și simpatizanți ai PNL,

Dorim să luați la cunoștință faptul că organizația PNL Cavnic se dezice de hotărârea luată  de PNL Maramureș de a-l accepta ca membru pe d-nul Petruț Vladimir. Noi nu am fost consultați în această privință și nici nu am avut un cuvânt de spus. În aceste condiții vă anunțăm că echipa noastră nu este de acord cu decizia luată și așteptăm un dialog cu organizația PNL Maramureș.

Presedintele partidului PNL Cavnic, Dan Daniel ne-a declarat: „In calitate de președinte PNL Cavnic , vreau sa va anunt ca in urma anunțului făcut de Pnl Maramureș în legătură cu înscrierea domnului Vladimir Petrut in acest partid nu am fost anunțat nici verbal și nici în scris de acest lucru. Cu această ocazie eu o să-mi depun demisia. Multumesc din suflet tuturor colegilor care au fost alaturi de noi încercând să facem ceva pentru oraș. Nu m-am gândit niciodată ca Partidul Național Liberal aleargă după voturi nu după oameni de valoare. Sa stiti ca am avut deosebita placere sa fiu alături de oameni cu coloana vertebrală !”

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.