Parcările pe DN18 urmează a fi igienizate şi modernizate

parcarePrefectul judeţului Maramureş Anton Rohian alături de o echipă formată din reprezentanţi  ai Direcţiei Silvice Maramureş, Gărzii de Mediu Maramureş, Serviciului de Gospodărire a Apelor Maramureş si cei ai Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă “ Gheorghe Pop de Baseşti” Maramureş  au verificat în cursul zilei de marţi 10.06.2014, starea parcărilor de pe DN18.parcare1

S-a urmarit modul în care sunt amenajate parcările pe acest tronson, fiind  stabilit calendarul lucrărilor de  igienizare si modernizare ce se impun. Astfel, vechile  măsuţe  şi bănci din zonele de popas de pe DN 18 urmează să fie schimbate cu altele noi, din lemn. Au fost avute în vedere şi izvoarele cu apă potabilă de pe marginea drumului,  la care nu s-au efectuat amenajări de ani buni de zile.

Alături de instituţiile amintite sunt implicate în acest demers şi unităţile administrativ teritoriale pe raza cărora se execută astfel de lucrări. Prefectul Anton Rohian  a solicitat demararea lucrărilor de igienizare şi reabilitare a parcarilor în cursul zilei de miercuri, 11.06.2014 şi finalizarea lor până la finele săptămânii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.