Parlamentarii PSD Maramureș arată cu degetul spre trădătorii de la PNL

Deputatul PSD de Maramureș, Florin Tătaru, care  l-a însoțit pe vicepreședintele Consiliului Județean, Gabriel Zetea și într-o serie de întâlniri care au avut loc cu comunitățile locale pe OUG 28 a declarat, din punctul lui de vedere, adevărații traseiști în funcție sunt cei de la PNL, care au trădat USL, deși au fost aleși sub această siglă, în 2012. ”Întăresc cuvintele președintelui PSD Maramureș, Gabriel Zetea și arăt că adevărata responsabilitate și eficiență o arată Guvernul Ponta.

Este guvernul care a promis și care se ține de cuvânt, guvernul care a promis că va investi în Maramureș și a făcut-o. Și tocmai de aceea consider că e obligația tuturor care am fost aleși împreună în 2012, să participăm în egală măsură la acest efort al Guvernului Ponta. Deputatul Florin Tătaru a arătat și faptul că acest guvern a găsit fondurile necesare pentru a acorda suma de 150 de euro cadrelor didactice și cadrelor auxiliare, deși Guvernul Boc a promis 100 de euro care n-au mai fost acordați niciodată.

În ceea ce-l privește pe senatorul Colegiului 2, Maramureș Sud, Sorin Bota, acesta s-a declarat curios de cum merge Mircea Man la aeroportul din Cluj, pe proaspătul drum reabilitat peste Măgoaja în numai două săptămâni, prin finanțare de la Guvernul Ponta, drum pe care Man, în mandatul său, nu a fost în stare să-l realizeze.

Totodată, parlamentarul are convingerea că proaspătul candidat al ACL, Klaus Iohannis nu cunoaște mai mult de două-trei nume dintre cei care-i fac campanie în Maramureș și, cu siguranță, dacă ar ajunge în fruntea țării nu ar fi interesat de a face proiecte pentru județul nostru. ”Un Iohannis președinte ar însemna 0 colaborare pentru Maramureș. S-ar putea aplica un slogan simplu, comparați și votați. Comparați ce au făcut celelalte guverne și ce face Guvernul Ponta pentru Maramureș”, a conchis senatorul PSD de Maramureș, Sorin Bota.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.