Parteneriat de tabere de vară la Seini

Excelenţa seineană la învăţătură a fost răsplătită de către primarul oraşului, Gabriela Tulbure, printr-o reuşită Tabără de Vară a Premianţilor la Mare, de care s-au bucurat peste 30 de copii din învăţămîntul gimnazial şi liceal.

În acest sens, a fost realizat şi un parteneriat cu Comuna europeană Cumpăna din judeţul Constanţa, la care şi primarul localităţii, Mariana Gâju, s-a implicat exemplar în schimbul de tabere,  fiind o gazdă ireproşabilă.

Seinenii au vizitat printre altele modernul sediu al Primăriei,  principalele obiective şi atracţiile turistice ale localităţii, aflată la 5 km de Constanţa. Au avut parte şi de o recepţie, o întîlnire cu delegaţia de copii din R. Moldova şi multe alte surprize. Referitor la programul oferit de edilul seinean premianţilor, acesta a mai inclus vizite la Parcul de Distracţie şi Mega Discoteca Tineretului de la Costineşti şi multă relaxare la Aqua Magic. Copii au fost însoţiţi şi de directorul şcolii, Mihai Pop şi prof. Doina Boitor. La întoarcere, participanţii au ţinut să facă o vizită la Primărie, pentru a mulţumi şi a depăna din frumoasele amintiri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.