Parteneriat în turism între Maramureş şi Suceava

Consiliul Judeţean Maramureş va încheia un parteneriat în domeniul turismului cu Consiliul Judeţean Suceava, scopul acestuia fiind creşterea potenţialului turistic al zonei de nord a României.

Vicepreşedintele Partidului Conservator, Secretarul de Stat în Ministerul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice, Codrin Scutaru, prezent sâmbătă la Suceava a declarat în cadrul unei conferinţe de presă: „Judeţul Suceava, prin preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, va iniţia un parteneriat cu judeţul Maramureş pentru turismul din România. Cele mai frumoase zone din România, Bucovina şi Maramureş, trebuie să fie o forţă care să crească potenţialul turistic al României în cel mai scurt timp”.

Potrivit acestuia, cei doi preşedinţi de consilii judeţene, Cătălin Nechifor şi Zamfir Ciceu, pot realiza împreună un asemenea proiect important. Prezent la conferinţă, preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor a afirmat că urmează o întâlnire cu preşedintele Consiliului Judeţean Maramureş, Zamfir Ciceu pentru punerea la punct a detaliilor parteneriatului.

„Orice judeţ din această ţară cred că îşi doreşte un parteneriat pe turism cu judeţul Suceava, pentru că are multe de învăţat de la felul în care se păstrează tradiţiile acolo, de la modul de promovare al acestora, de la felul în care sunt împachetate ofertele turistice. Maramureşul şi Suceava au multe elemente comune, de la peisajul spectaculos, la tradiţii şi obiceiuri şi, împreună, putem iniţia un parteneriat model pentru alte judeţe.” – afirmă Zamfir Ciceu.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.