Participanţii la traficul rutier verificaţi de poliţişti

masina-de-politie5   La Baia Sprie, poliţiştii împreună cu reprezentanţi ai Registrului Auto Român Maramureş au organizat o acţiune sâmbătă, 30 mai a.c, între orele 14.00 – 17.30.

   Ei au controlat 32 de autovehicule şi au legitimat 36 de persoane. Pentru abaterile constatate au aplicat 14 sancţiuni contravenţionale în sumă de 2040 lei. De asemenea, poliţiştii au reţinut şapte certificate de înmatriculare.

    La Ulmeni, poliţiştii au acţionat tot sâmbătă, între orele 12.00 – 14.00 pentru prevenirea producerii de accidente pe fondul nerespectării regimului legal de viteză şi pentru identificarea şi sancţionarea şoferilor care nu respectă prevederile legale în acest domeniu. Poliţiştii au controlat 22 de autovehicule şi au constatat 11 contravenţii dintre care opt la tematica acţiunii. Valoarea amenzilor aplicate este de 2030 lei. De asemenea, a fost reţinut în vederea suspendării un permis de conducere.

    În noaptea de 31 mai/01 iunie, poliţiştii din Recea au acţionat pe drumurile publice din localitate pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.  Ei au verificat autovehiculele aflate în trafic şi au constatat opt contravenţii la regimul circulaţiei pe drumurile publice. Abaterile contravenţionale au fost sancţionate cu amenzi de aproximativ 1050 lei.

      Pentru identificarea şi tragerea la răspundere a celor care conduc autovehicule pe drumurile publice deşi se află sub influenţa băuturilor alcoolice, poliţiştii Secţiei 7 Suciu de Sus, în colaborare cu Grupa de Jandarmi Târgu Lăpuş au organizat o acţiune în perioada 30 mai – 1 iunie a.c. Ei au constatat 26 de contravenţii ce au fost sancţionate cu amenzi de aproximativ 6000 lei. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.