Partidul Național Liberal Maramureș s-a reorganizat: consilierul județean Cerneștean Felician este noul secretar general

Partidul Național Liberal Maramureș s-a reorganizat: consilierul județean Cerneștean Felician este noul secretar general

Ieri, 11.05.2018, la nivelul Partidul Național Liberal Maramureș s-au luat noi decizii de organizare internă în cadrul ședinței  Biroului Politic Județean. Astfel, printre cele mai importante măsuri la nivel înalt a fost și numirea în funcția de secretar general a Filialei PNL Maramureș,  a  Consilierului Județean, Felician Cernestean.

“Este o mare responsabilitate dar totodată este o hotărâre a PNL Maramureș care mă onorează. Ca partid, suntem în opoziție, însă ne respectăm adversarii și suntem conștienți că greșelile opozanților , care sunt foarte într-adevăr foarte numeroase, reprezintă pentru noi oportunități pe care noi le vom transforma , cu siguranță, în victorii. Maramureșul reprezintă un pion foarte important în sfera politicii naționale, acest lucru ne determină  să fim mai uniți, mai receptivi, mai vigilenți având în centrul interesului comun bunăstarea cetățeanului .”, a menționat Felician Cerneștean.

Consilierulu Județean  Felician Cerneștean  mai face parte ca membru din Biroul Politic Național al Ligii Aleșilor Locali PNL alături de  peste  1000 de primari, consilieri județeni și consilieri locali liberali din țară.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.