Patru dosare penale întocmite ieri de poliţiştii rutieri

Poliţiştii maramureşeni au depistat ieri în trafic, în cadrul unor acţiuni pentru prevenirea evenimentelor rutiere, patru persoane care au comis infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere. Pe numele acestora au fost întocmite dosare penale.

Un bărbat de 39 de ani, domiciliat în comuna Moisei, şi-a pus în pericol atât viaţa sa cât şi pe a celorlalţi participanţi la trafic. Acesta a fost depistat de poliţişti în timp ce conducea un autoturism pe D.J.186, în comuna Săcel, iar în urma testării cu aparatul etilotest s-a constatat că avea o concentraţie alcoolică de peste 1.30 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost oprit de poliţişti înainte de a fi implicat în vreun accident rutier şi condus la Centrul de Permanenţă Dragomireşti unde i-au fost recoltate mostre de sânge.

Cei care consideră că pot conduce autovehicule pe drumurile publice fără a deţine permisul de conducere  care să ateste că  deţin cunoştinţe şi abilităţi pentru a conduce un autoturism pe drumurile publice reprezintă un alt pericol în trafic. Este şi cazul unui borşean depistat ieri de poliţişti pe strada Victoriei din oraş.  Pentru că a condus un autoturism fără să deţină permis, acestuia i-a fost întocmit dosar penal iar pentru fapta comisă riscă să-şi piardă libertatea între unu şi cinci ani.

Un sighetean de 63 de ani este cercetat de poliţişti după ce a fost depistat că se deplasa cu autoturismul pe strada Unirii din municipiu chiar dacă are permisul de conducere reţinut iar un bărbat de 35 de ani din Pribileşti este cercetat după ce a fost depistat că se deplasa cu un autoturism ce avea expirată valabilitatea numărului de înmatriculare provizoriu.

Foto: Arhiva

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.