Patru maramureșeni, la Concursul Țărilor Central Europene la înot

În perioada 5 – 7 decembrie, în Praga, Cehia, se va desfășura Concursul Țărilor Central Europene la înot. Județul Maramureș va fi reprezentat de patru sportivi. Este vorba de Florin Coste și Mihai Naș, antrenați de către profesorul Adrian Gherghel, directorul Liceului cu Program Sportiv Baia Mare, precum și de către Paula Orzac și Kata Korponay, legitimate la CSS 2 Baia Mare.

”Este o competiție foarte importantă pentru juniorii II. Asta pentru că ne vom putea da seama de valoarea acestora pe plan internațional. Încercăm să ne apropiem cât de mult de timpii care se înoată în străinătate. Doar așa vom putea să asigurăm sportivi de calitate pentru înotul din România”, a subliniat profesorul Adrian Gherghel.

Lotul României este format din 20 de sportivi, 10 fete și 10 băieți: Jasmine Ivan, Maria Gădea, Raluca Mera, Alexia Dascăl, Edeea Ionațcu, Andreea Sărbulescu, Kata Korponay, Rebeca Pojar, Paula Reka Orzac și Simona Savastița, precum și Florin Coste, Ionuț Radu, Gergo Sallay, Andreas Dinca, Ionuț Glod, Sabin Bonea, Raul Neama, Mihai Naș, Valentin Golovca, Andrei Rusen.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.