Patru noi jucători la C.S.M.Știința Baia Mare

rugby11Restaurantul Rustic din Baia Mare a avut găzduit conferința de presă susținută de conducerea vicecampioanei României, C.S.M.Știința Baia Mare,ocazionată de prezentarea a patru noi jucători veniți la echipă.
Alături de președintele clubului, Călin Matei, la manifestare au mai fost prezenți Eugen Apjok (antrenorul principal) precum și Sorin Andrei, președintele Clubului Sportiv Municipal.

Cei patru noi jucatori sunt: australianul Timothy Buchanan (27 de ani) si românii:Ovidiu Cojocaru, Andrei Iurea respectiv Cristian Marian Chirică,toți în vârstă de 18 ani. Din start trebuie remarcat faptul că toate cele patru achiziții, trei români plus un australian, sunt jucători cu profil ofensiv trei dintre ei putând fi folosiți atât în linia a doua cât și ca flankeri sau la închidere în timp ce al patrulea evoluează ca taloner.
rugby111Președintele clubului, Călin Matei, a specificat că:“de acum înainte se va pune accent în special pe întinerirea lotului. Discutând cu antrenorii nostrii am decis, ca pe viitor,să ne schimbăm poziția în ceea ce priveste transferurile si să ne axăm pe tot ceea ce este mai bun în România la capitolul tinere speranțe. Dorim ca jucătorii nou-veniți să crească alături de cei experimentați astfel încâtîntr-un an-doi sădevină titulari în echipă,să ne putem baza pe ei.. Nu excludem, însă, ca în caz de necesitate,pe unele posturi deficitare să aducem și jucători străini”.
În ceea ce privește activitatea imediat următoare a echipei, președintele Călin Matei a specificat că:CSM Stiinta Baia Mare se pregăteste pentru finalul sezonului, cu gândul la cele trei trofee puse în joc – Cupa Regelui, Cupa României si Superliga, cel mai apropiat meci fiindpeste 2 saptămâni când „zimbrii”vor juca,în Cupa regelui, pe terenul „Lascăr Ghineț”, în compania echipei Steaua București.Deasemenea, președintele a ținut să facă câteva precizări legate de mărirea capacității stadionului, care trebuie să ajungă la 3000 de locuri pe scaune.Se va construi o nouă tribună,în partea opusă sălii sporturilor,se vor construi vestiare, pentru ca jucătorii să nu mai fie nevoiți să facă „naveta” la sala și se vor mări tribunele existente.

Proiectul are toate avizele necesare si se așteaptă doar eliberarea de către Primăria municipiului Baia Mare a autorizației de construire.

Loading...

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.