Patru studente au murit într-un teribil accident rutier. Familiile disperate caută martori de la tragedie

Disperare în familiile celor patru studente moarte în tragedia de la Jibou! După ce Curtea de Apel Cluj a întors la parchet dosarul, aceștia caută martori ai accidentului.

Mădălina Dascăl, avocata familiilor îndurerate, a lansat un apel public pentru a găsi martori care să furnizeze informații despre funcționarea necorespunzătoare a semnalelor acustice și luminoase de la nivel cu calea ferată din locul tragediei.

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

În data de 17 mai 2018, pe centura ocolitoare a orașului Jibou, județul Sălaj, a avut loc un accident rutier, accident în care și-au pierdut viața 4 studente, autoturismul în care se aflau fiind lovit de tren. Tragedia în care au decedat cele 4 tinere a șocat o țară întreagă și a lăsat în doliu familiile îndurerate care nici până în ziua de astăzi nu și-au găsit liniștea.

START OFERTE ANTALYA 2020-PLECARE CU AVIONUL DIN BAIA MARE

Deși la momentul producerii accidentului au existat în mediul virtual zeci de persoane care au acuzat funcționarea necorespunzătoare a semnalelor acustice și luminoase de la nivelul căii ferate din Jibou, până în ziua de astăzi nu s-a găsit nici un martor care să fi putut oferi informații relevante asupra acestor afirmații.

Mai mult decât atât, aceleași acuze cu privire la funcționarea necorespunzătoare a semnalelor de la aceeași cale ferată continuă să apară în mediul public chiar și acum, după mai bine de un an de la accidentul din Jibou.

Sursa: rtv.net

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.