Paula Ungureanu, Camilla Herrem şi Alexandra Do Nascimento nominalizate printre cele mai bune handbaliste ale lumii în anul 2014

paulaPaula Ungureanu, Camilla Herrem şi Alexandra Do Nascimento sunt jucătoarele de la HCM Baia Mare nominalizate printre cele mai bune handbaliste ale lumii în anul 2014 în ancheta realizată de handball-planet.com. Nominalizările la cele opt secţiuni au fost făcute pe baza opiniilor a 17 jurnalişti din întreaga lume. Se poate vota până în 6 ianuarie. Este a patra ediţie a anchetei handball-planet.com.

Trei componente ale HCM Baia Mare figurează printre jucătoarele nominalizate. În lupta pentru titlul de cel mai bun portar din lume în 2014 concurează Paula Ungureanu, care era azi la orele prânzului pe primul loc, cu 3.883 voturi în favoarea ei. Adversarele ei la acest titlu sunt Katrin Lunde (Gyor), Clara Woltering (ŽRK Budućnost) şi SIlje Margaretha Solberg (Team Tvis Holstebro).

Printre cele mai bune jucătoare pe postul de extremă stânga, de la campioana României figurează Camilla Herrem. Aceasta era pe primul loc azi, la orele prânzului, cu 2,753 voturi exprimate în favoarea ei. Contracandidatele ei sunt Majda Mehmedović (ŽRK Budućnost), Maria Fisker (Viborg HK) şi Siraba Dembele (ZRK Vardar).herrem

Alexandra Do Nascimento reprezintă HCM Baia Mare în competiţia pentru cea mai bună extremă dreapta. Brazilianca a adunat 3,074 voturi, cu care azi la prânz era pe primul loc. La aceeaşi categorie au mai fost nominalizate Jovanka Radičević (ŽRK Vardar), Linn-Kristin Riegelhuth Koren (Larvik HK) şi Carmen Martin (CSM Bucureşti).

Date furnizate de handball-planet.com.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.