”Paula’s Angels” – ONG-ul înființat de mama Paulei, tânăra devenită un înger între îngeri, are acum un sediu oficial

paula dindiligan”Iubirea mea…. acum ești un înger între îngeri! TE IUBESC! și îți mulțumesc pentru clipele pe care le-am petrecut împreună… au fost cele mai frumoase momente din viața mea!”, a scris, cu câteva minute în urmă, pe contul de Facebook, Anca Dindiligan, mama tinerei care a devenit un înger, în urma tragediei petrecute acum două luni și jumătate. ”Cu ajutorul unui minunat om, Mircea Cătana, Asociația Paula’s Angels a primit un loc unde își poate desfășura activitatea. Astfel, sediul Asociației este situat pe Bulevardul Unirii nr. 13, etaj 3, camera 305 (Casa Tineretului). Încet- încet, visul de a-i ajuta pe cei sărmani devine realitate… Știu că îngerașul meu, Paula, mă veghează și îmi îndrumă pașii. Și mai știu că toate minunile care se vor împlini, se vor datora ei. Paula, pentru cei care nu au cunoscut-o, a fost o ființă specială, un suflet cald, bun și nobil. Îi plăcea să îi ajute pe cei necăjiți … Își dădea și ultimul bănuț din buzunar pentru a face un copil fericit. De aceea am hotărât să pun bazele unui astfel de ONG, tocmai pentru a veni în sprijinul celor necăjiți… Știu că Paula este fericită pentru ceea ce fac… totul este pentru și  în memoria ei… Asociația își va deschide ușile abia peste o lună și un pic, deoarece demersurile durează….”, a mai spus Anca Dindiligan, președintele Organizației ”Paula’s Angels”.

balcescuPentru ca visul Ancăi Dindiligan să devină realitate și pentru ca memoria Paulei să dăinuie în veac, Fundația Liviu Marian Pop a promis sprijin și implicare financiară în acest proiect. În acest sens, în 6 martie 2015, la Teatrul Dramatic din Baia Mare a fost organizat spectacolul ”Din suflet pentru mama”, programul artistic s-a realizat cu sprijinul Silviei Pop, director al Școlii Generale ”Nicolae Bălcescu” Baia Mare și doamnei Maria Pocol, director adj. al Liceului de Arte Baia Mare.Copiii celor două unități școlare au pregătit un spectacol minunat.

Spectacolul a fost o reușită, iar reprezentanții ministrului Liviu Marian Pop au declarat că parte din fondurile strânse în cadrul spectacolului caritabil vor fi donate ONG-ului Paula’s Angels. Această decizie a fost luată pentru ca Anca Dindiligan, mama care și-a pierdut copilul într-un mod atât de tragic să-și poată împlini visul de a deschide o fundație care să vină în sprijinul celor nevoiași, o fundație care poartă numele Paulei.

Amalia Babici Man

VEZI: Muzică și culoare, la spectacolul caritabil dedicat Zilei Femeii

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.