Pe aici nu se trece! HCM Baia Mare – Larvik HK incepe la ora 19.00

Campioana Romaniei, HCM Baia Mare joaca in Champions League.In grupe. Toti iubitorii handbalului de inalta performanta au ochii atintiti spre Baia Mare. Sala nu poate fi decat arhiplina. In Baia Mare soseste campioana Norvegiei. Larvick.

Pe aici nu se trece! Echipa noastra nu concepe decat victoria. Sunt in superioritate! Publicul e langa echipa. Haide HCM!

Afara este din ce in ce mai frig, aceasta echipa poate aduce bucurie in sufletele noastre!

Prin daruire, prin vointa si nu in ultimul rand prin mult curaj. Orice daca iti propui poti sa reusesti. Nimic nu e imposibil.
In oras se vorbeste de meci. Cand vezi  doi oameni dialogand pe strada, stii ca un subiect va fi echipa aceasta. Performantele care se pot vedea la orizont.

Este timpul rezultatelor!
Experienta in aceasta competitie exista, jucatoare care au evoluat la un nivel de performanta constant sunt, omogenitatea lotului exista, astazi echipa aceasta are nevoie de victorie!
Aceste jucatoare ne pot scoate din suflet, tristetea, frigul si amaraciunile cotidiene, oferindu-ne motive de bucurie, momente de perfectiune, momente magice.
Intreg Maramuresul stie de: Ada-Ardean-Arenhardt-Eliza &Co. O intreaga Sala, le fredoneaza numele.
Haide HCM!
Baimarenii sunt langa echipa.  Milioane de romani, urmaresc meciurile Campioanei, toti incurajeaza performanta.
Invingeti si scrieti istorie!
Aceste randuri, voi fetelor, nu le veti citi, inainte de meci, asteptati meciul, insa e suficient sa vedeti sala, plina. Sa stiti ca am vazut oameni care au plans de bucurie dupa meciurile voastre. Oameni fericiti pentru ca avem o mare echipa. Stiti fetelor, suntem langa voi!
INVINGETI!

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.