Pe urmele tatălui, moştenind talentul, dar şi ambiţia

inotPe urmele tatălui, moştenind talentul, dar şi ambiţia

Şi ca dovadă că jandarmii maramureşeni nu doar veghează la liniştea şi siguranţa publică, fiind alături de cetăţeni în diversele situaţii ale vieţii cotidiene,  iată încă un prilej de a ne bucura de copiii noştri talentaţi.

După ce recent tatăl, Florin Silaghi, subofiţer în cadrul Jandarmeriei Maramureş a fost medaliat cu argint la campionatul de înot al Ministerului Afacerilor Interne, a venit momentul ca băiatul familiei, Rareş, să ofere un nou motiv de bucurie şi mândrie părinţilor.

Rareş Silaghi este componentul lotului de înot a LPS Baia Mare, care a participat săptămâna trecută, la Campionatele Naţionale de cadeţi desfăşurat la Bucureşti. Înotătorii băimăreni au revenit acasă cu patru medalii de aur si una de bronz, cel mai galonat sportiv fiind Rareş Silaghi.

Considerat  una  dintre tinerele speranţe ale înotului băimărean, Rareş  s-a impus în trei probe  – 50 si 100 metri liber, respectiv 100 m fluture. De asemenea, la proba de ştafetă  4×100 metri liber, echipa formată din Rareş Silaghi, Sebastian Babiciu, David Preda şi Raul Bele, a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului. La proba de 4×100 metri mixt, Rareş şi colegii de ştafetă  au obţinut medalia de bronz.

Pentru rezultatele obţinute, Jandarmeria Maramureş adresează sincere felicitări lui Rareş, iar familiei Silaghi, pentru sprijinul şi aportul adus promovării înotului.

Bravo Rareş, success în continuare şi la mai mare !

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.