Pedeapsă incredibilă pentru un braconier după ce a omorât mai multe căprioare. Vezi ce a fost obligat să facă timp de un an

Un braconier din Statele Unite ale Americii a fost condamnat să se uite de cel puțin 12 ori la filmul Disney ”Bambi”. Acesta a fost judecat pentru uciderea ilegală a sute de căprioare.

Pedeapsă incredibilă primită de un braconier din Statele Unite ale Americii. De-a lungul timpului acesta a luat viața a sute de căprioare, iar din această cauză judecătorii au decis ca acesta să se uite de cel puțin 12 ori la fimul ”Bambi”.

ATP Motors ofera clientilor o promotie montaj anvelope de iarna

Braconierul din Missouri, David Berry Jr, trebuie să vizioneze filmul de animație cel puțin o dată pe lună în timpul pedepsei sale de un an. Acesta a fost arestat în luna august împreună cu doi membri ai familiei pentru uciderea căprioarelor, decapitarea lor și lăsarea cadavrelor să putrezească, au acuzat procurorii. Se pare că este unul dintre cele mai mari cazuri de braconaj din istoria Missouri, scrie BBC.

AGASTIA SERV – Descopera ofertele de nerefuzat FORD

Pedeapsă incredibilă. Pe lângă pedeapsa cu închisoarea pentru vânătoarea ilegală de cerbi, judecătorul Robert George i-a ordonat lui Berry Jr să vizioneze filmul Walt Disney „Bambi” în fiecare lună. În desenele animate din anul 1942, un vânător ucide mama puiului de cerb numit Bambi.

Berry Jr a primit o pedeapsă de un an de închisoarea după ce a pledat vinovat. Ancheta din acest caz s-a desfășurat în mai multe luni, iar autoritățile nu știu exact câte căprioare au fost ucise.

Cea mai frumoasă reclamă de Crăciun a anului. Publicul a fost impresionat până la lacrim

S-a decis care e cel mai frumos spot publicitar din acest an. A impresionat oameni de pe tot globul și a ajuns viral pe internet. Reclama realizată de o companie farmaceutică olandeză a fost catalogată drept „cea mai bună de anul acesta”, după ce a devenit o senzație virală. În doar trei minute, reclama a reușit să-i impresioneze pe privitori până la lacrimi.

DocMorris, un domn în vârstă, aparent izolat de pandemia de coronavirus, se antrenează în fiecare zi pentru a deveni mai puternic. Chiar dacă are unele zile în care face eforturi să treacă la acțiune, bătrânul se motivează uitându-se la o fotografie. Publicul descoperă ulterior că este vorba despre nepoata lui.

În cele din urmă, bătrânul își revede familia de Crăciun și în acel moment devine evident motivul antrenamentelor sale: să fie suficient de puternic încât să își ridice nepoata pentru a o ajuta să pună steaua deasupra bradului de Crăciun. Clipul i-a lăsat pe internauții din toată lumea în lacrimi. Reclama s-a încheiat cu sloganul: „Ca să poți avea grijă de ceea ce contează cu adevărat în viață”.

Sursa: rtv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.