Pedepse șocante: Opt polițiști au primit aproape 100 de ani de închisoare! Acuzații GRAVE

Pedepse șocante: Opt polițiști au primit aproape 100 de ani de închisoare! Acuzații GRAVE

Aproape 100 de ani de închisoare au primit opt polițiști. Decizia a fost luată de judecătorii de la Cornetu, într-un dosar în care apărătorii legii sunt acuzați de tâlhărie și lipsire de libertate, după o intervenție la un depozit de artificii.

Mai exact, cei opt polițiști au fost condamnați la 92 de ani de închisoare aceștia fiind acuzați de procurori de lipsire de libertatea și tâlhărie, după ce, în 2010, au avut o intervenție la un depozit de petarde şi artificii, anunță România TV.

În acuzaţii se arată că polţiţştii ar fi intervenit abuziv la respectiva acţiune, i-au încătuşat pe proprietarii depozitului, i-au bătut şi ulterior ar fi luat de acolo petardele, fără a întocmi procesele verbale.

Au fost ani lungi de procese, timp în care unii agenţi şi-au recunoscut faptele şi au primit pedepse cu suspendare, în timp ce alţi 8 lucrători din poliţie au primit 92 de ani de închisoare.

Cea mai mare condamnare a primit-o poliţistul care a coordonat acţiunea, respectiv 20 de ani de închisoare. El susţine că tot dosarul este o înscenare şi că toţi cei condamnaţi vor face o contestaţie la tribunalul Ilfov, acolo unde decizia va rămâne definitivă.

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.