Pensionarul din Săpânţa care şi-a UCIS din greşeală fiul, arestat 30 de zile. VEZI cum l-a ucis..

Pensionarul din Săpânţa care şi-a UCIS din greşeală fiul, arestat 30 de zile. VEZI cum l-a ucis..

Azi prin încheierea penală nr. 8/DL, din data de 03.02.2017, pronunţată în dosarul nr. 258/100/2017 al Tribunalului Maramureş, s-a dispus, la propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş, arestarea preventivă pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 3 februarie 2017 şi până la data de 4 martie 2017, inclusiv, a inculpatului H.G., în vârstă de 61 de ani, pensionar, fără antecedente penale, domiciliat în Săpânţa, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de omor.

Pentru a dispune arestarea preventivă  a inculpatului, instanţa a reţinut că în cauză există indicii temeinice care să justifice presupunerea că acesta, în dimineața zilei de 24 ianuarie 2017, în jurul orei 4:00, în timp ce se afla în locuința sa din localitatea Săpânța, pe fondul consumului abuziv de băuturi alcoolice, i-a aplicat o lovitură cu un briceag în zona cordului, fiului său, victima H. C.-P., în urma căreia a survenit decesul acestuia.

În drept, această faptă întruneşte elementele constitutive ale infracţiunii de omor, prevăzute de art. 188 alin. 1 Cod penal raportat la art. 199 alin. 1 Cod penal, faptă pedepsită cu închisoarea de la 10 la 25 de ani şi interzicerea unor drepturi.

Hotărârea Tribunalului Maramureş poate fi contestată în termen de 48 de ore de la pronunţare

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.