Pensiunea Izișoara Resort din Săcel, un loc de vis și primitor, cu dotări noi

Situată în comuna Săcel, Pensiunea Izișoara Resort (proprietar Ilie Burnar, administrator Elena Burnar, tată și fiică) a devenit un loc cunoscut și căutat, deopotrivă, de turiști din Maramureș și din toată țara. Pensiunea oferă celor care le calcă pragul toate condițiile necesare unei vacențe de neuitat: bucătărie, catering, restaurant și cazare. Administratorii au fost printre câștigătorii programului de start-up, prin fonduri europene.
„Bucătăria este complet echipată, avem dotări noi. Pregătim mâncare pentru diferite evenimente, facem inclusiv cozonaci, prăjituri și pâine de casă. Avem două săli de evenimente, din care una în lucru.
Cea care este gata are o capacitate de 100-110 locuri. Cea care este în lucru va avea o capacitate de 350-400 de locuri și va fi gata înainte de sezonul estival. Pensiunea deține trei clădiri pentru cazare, capacitatea totală fiind de 110-120 de locuri”, a spus Elena Burnar.
Turiștii care doresc să își petreacă sărbătorile pascale la Pensiunea Izișoara Resort trebuie să știe că gazdele oferă un discount de 15% pentru cei care plătesc integral pentru pachetul care conține patru zile și trei nopți.
Se oferă cazare, produse tradiționale și nontradiționale, dar și posibilitatea optării pentru masa festivă. În plus, turiștii au posibilitatea de a fi aproape de obiectivele turistice din acest colț de Maramureș.
Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.