Pentru victorie, acasă la campioana Franţei

Băimărencele de la HCM au descins joi seara în Metz după un drum lung, decise să obţină puncte şi în a doua etapă de EHF Champions League. Campioana României şi cea a Franţei se întâlnesc sâmbătă în a doua etapă din Grupa D. Şi dacă în acest al 17-lea sezon de Liga Campionilor Metz Handball îşi doreşte în prima fază calificarea în grupele principale, HCM Baia Mare, a doua oară prezentă în această prestigioasă competiţie, mărturiseşte din start că vizează accederea în Final Four.

În prima etapă din Grupa D, HCM Baia Mare a învins cu 30-25 (16-12) MKS Selgros Lublin, pe propriul teren, în timp ce franţuzoaicele au evoluat la Larvik şi au pierdut cu 20-25 (11-11). După aceste scoruri, Baia Mare ocupă locul 1 în serie, Metz-ul – locul 4. Şi dacă în prima partidă din acest sezon de Liga Campionilor Alexandra Do Nascimento a fost golghetera HCM-ului cu şase goluri, cu câte cinci goluri Baudoin şi Zaadi Deuna au fost principale marcatoare pentru Metz.

Cele două adversare de mâine au disputat în această săptămână meciuri în campionatul intern. Băimărencele au trecut cu 30-21 de Brăila, consolidându-şi poziţia de lider în Liga Naţională, în timp ce Metz a pierdut cu 24-25 partida de la Dijon, campioana Franţei fiind pe locul 2 în clasamentul momentului, după Fleury Loiret HB.

Meciul dintre Metz Handball şi HCM Baia Mare are loc mâine, de la ora 17.00 (ora României), în sala „Les Arenes”. Evgenij Zotin şi Nikolaj Volodkov din Rusia vor arbitra, delegat EHF fiind Berndt Dugall din Germania. Dar până mâine, în această dimineaţă HCM Baia Mare are vizionare, campioanele României se vor plimba mai apoi prin Metz, pentru ca diseară să aibă programat un antrenament în sala de joc.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.