Percheziții de ultimă oră la un nou medic fals! Un zidar cu opt clase era dentistul satului 

Percheziții de ultima ora la un nou medic fals! Un zidar cu opt clase era dentistul satului

Polițiștii au efectuat percheziții la domiciliul unui bărbat din comuna Gruiu, care practica meseria de dentist, fără a avea drept de liberă practică.

Bărbatul în vârstă de 50 de ani, care este zidar de meserie și nu a absolvit decât opt clase, era stomatologul la care mergeau mai mulți locuitori ai comunei Gruiu, au transmis polițiștii de la IPJ Ilfov. Oamenii din localitate au povestit, pentru Digi24, că acesta ar fi învățat meserie de la soția sa, care este medic dentist, relevă Digi24.

C.S. își primea pacienții într-un cabinet medical amenajat chiar la el acasă, acolo unde anchetatorii au mers azi ca să adune probe. Pedeapsa pentru practicarea unei meserii fără drept este închisoarea de la 3 luni la un an. Colegiului Medicilor Dentiști a verificat dacă bărbatul este medic stomatolog, iar verdictul a venit imediat: nu apare în evidențele oficiale. „Din verificările efectuate am constatat că nicio persoană cu numele C. S. nu apare înscrisă ca medic în cadrul Colegiului Medicilor Dentiști Ilfov”, a transmis instituția.

După percheziții, bărbatul va fi dus la Poliția Ilfov pentru a fi audiat, urmând ca apoi procurorii să decidă dacă emit o ordonanță de reținere pe numele acestuia. Citeşte întreaga ştire:aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.