Percheziții la Borșa în urmă cu puțin timp. Vezi sunt vizaţi….

UPDATE:Poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vişeu de Sus, au efectuat în cursul zilei de azi trei percheziţii domiciliare pe raza oraşului Borşa, pentru probarea activităţii infracţionale a unui tânăr.

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

START OFERTE ANTALYA 2020-PLECARE CU AVIONUL DIN BAIA MARE

Cel în cauză, tânăr de 29 de ani, este cercetat în cadrul unui dosar penal întocmit de poliţişti sub aspectul comiterii infracţiunii de deţinere ilegală de arme şi muniţii letale de vânătoare.

În urma percheziţiilor, poliţiştii au descoperit şi ridicat în vederea continuării cercetărilor o armă supusă notificării, deţinută ilegal, mai multe obiecte şi produse pirotehnice deţinute fără drept, 10 trofee de căprior, un trofeu de cerb carpatin, toate fără crotalii de identificare.

La activităţi, poliţiştii specializaţi în arme, explozivi şi substanţe periculoase au fost sprijiniţi de luptători din cadrul Serviciului Acţiuni Speciale şi de poliţişti din Borşa şi Vişeu de Sus.

Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a tânărului.

Din informatiile primite poliţiştii maramureşeni efectuează la aceasta oră mai multe percheziţii domiciliare la locuinţele unor persoane domiciliate în Borşa, care ar detine arme de foc.

Vom reveni cu amanunte

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.