Percheziții la Borșa și Vișeu de Sus în urma cu puțin timp. Au fost confiscate șapte arme, muniție și alte obiecte de vânătoare.

Perchezitii la Borșa și Vișeu de Sus în urma cu puțin timp. Au fost confiscate șapte arme, muniție și alte obiecte de vânătoare.

Polițiștii din județul Maramures au ridicat sapte arme, muniție și alte obiecte de vânătoare în urma a trei percheziții domiciliare la persoane bănuite de  nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Oferte de nerefuzat.Profita de ultimele zile de early booking!!!

„Azi, 27 martie, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Maramureș, împreună cu polițiștii din Borșa și Vișeu de Sus, au efectuat trei percheziții domiciliare la locuințele și dependințele a două persoane cercetate pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor.
Vizați de cercetările polițiștilor au fost un tânăr de 27 de ani și un bărbat de 52 de ani, ambii din orașul Borșa. Mandatele de percheziție domiciliară au fost emise de Judecătoria Dragomirești în continuarea cercetărilor efectuate într-un dosar penal înregistrat în 2018.
La una dintre locațiile percheziționate polițiștii au găsit mai multe bunuri deținute ilegal, printre care șase arme de vânătoare letale și una neletală, amortizor confecționat artizanal, 700 gr pulbere, 20 capsule nepercutate, 99 de cartușe, obiecte de vânătoare (binocluri, dispozitive de vedere pe timp de noapte, reflector etc.), trofee de cerb, căprior și mistreț, precum și 17 kg de vânat. Bunurile au fost ridicate in vederea confiscarii.
Verificarile efectuate de politisti in bazele de date indica faptul ca proprietarul locuintei in cate au fost gasite bunurile, respectiv barbatul de 52 de ani, nu este autorizat pentru a detine, purta si folosi arme si munitii. In cauza, sub coordonarea Parchetului de pe langa Judecatoria Dragomiresti, continua urmarirea penala fata de acesta pentru comiterea infractiunilor de nerespectarea regimului armelor si munitiilor si uz de arma letala fara drept”” a declarat Florina Metes, ofiter de presa-IPJ Maramures

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.