Percheziții la hoți de lemne; zece persoane vor fi duse la audieri

Percheziții la hoți de lemne; zece persoane vor fi duse la audieri

Polițiștii prahoveni efectuează, joi dimineață, percheziții domiciliare într-un dosar de tăieri ilegale de arbori și sustragere de material lemnos, zece persoane urmând a fi duse la audieri.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, descinderile au loc la adrese din comuna Iordăcheanu, satul Vărbila.

„Din cercetări a reieșit că, în decursul ultimei luni, persoanele bănuite ar fi tăiat ilegal și sustras arbori de pe raza Ocolului Silvic Vărbila. Ulterior, materialul lemnos ar fi fost comercializat, fără forme legale, către mai multe persoane din localitate. Până la acest moment, polițiștii au indisponibilizat mai multe motoferăstraie, topoare și căruțe utilizate în activitatea infracțională, precum și diverse cantități de material lemnos, identificate la domiciliile bănuiților”, arată sursa citată.

Zece persoane vor fi duse la sediul Poliției pentru audieri.

Perchezițiile se desfășoară cu sprijinul luptătorilor Serviciului de Acțiuni Speciale din IJP Prahova și beneficiază de suportul tehnic al Direcției de Acțiuni Speciale din IGPR, la acțiune participând, de asemenea, jandarmi și reprezentanți ai Ocolului Silvic Vărbila.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.