PERCHEZIŢII LA PERSOANE BĂNUITE DE BRACONAJ CINEGETIC

braconaj  Poliţiştii maramureşeni au efectuat patru percheziţii domiciliare la persoane bănuite de braconaj cinegetic. Au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, trofee de vânătoare, arme, muniţii şi obiecte pirotehnice.

     La data de 20 mai a.c., poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul I.P.J. Maramureş au efectuat patru percheziţii domiciliare la locuinţele a doi bărbaţi, din localitatea Vălenii Lăpuşului, bănuiţi de braconaj cinegetic şi deţinere ilegală de arme şi muniţii.

     În urma percheziţiilor, poliţiştii au identificat şi ridicat o armă de vânătoare cu glonţ cu două încărcătoare aferente, o armă neletală, de tir sportiv, cu aer comprimat, 81 de cartuşe de vânătoare, 43 de pelete (alice) pentru vânătoare, 74 de articole pirotehnice, mai multe trofee, piei de vânat şi un recipient de plastic cu pulbere pentru confecţionarea cartuşelor de vânătoare.

     Din primele verificări a reieşit faptul că cei doi bărbaţi nu aveau autorizaţii pentru deţinere, port sau uz de arme şi muniţii.

     Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi nerespectarea regimului materiilor explozive.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.