Baia Mare: Percheziţii la persoane bănuite de comiterea de furturi din locuinţă. Două persoane au fost arestate preventiv.FOTO

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Baia Mare au desfăşurat cercetări în urma cărora au reuşit să identifice două persoane bănuite de comiterea mai multor furturi din locuinţă pe raza judeţelor Maramureş şi Satu Mare.

Este vorba despre doi băimăreni în vârstă de 34 şi 35 de ani care, în luna octombrie a.c., ar fi pătruns în patru locuinţe din municipiile Baia Mare şi Satu Mare de unde ar fi sustras bani, bijuterii şi alte bunuri. Valoarea totală a prejudiciului reclamat de părţile vătămate depăşeşte 50.000 de lei.

Pentru documentarea activităţii infracţionale a celor doi bănuiţi, poliţiştii au pus în aplicare trei mandate de percheziţie domiciliară, în urma cărora a fost indisponibilizată suma de 10.000 de lei şi 1560 euro, precum şi mai multe bijuterii. Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt şi furt calificat şi pentru a se stabili dacă bunurile identificate provin din săvârşirea faptelor.

La activităţile de cercetare şi documentare efectuate au colaborat poliţişti de investigaţii criminale din Baia Mare, Sighetu Marmaţiei, Baia Sprie şi Satu Mare.

Cei doi bărbaţi au fost reţinuţi de poliţişti şi au fost prezentaţi Judecătoriei Baia Mare care a emis pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.