Pericolul mortal al curei de slăbire. Acum e confirmat de medici. Oricine o poate păți

Pericolul mortal al curei de slăbire. Acum e confirmat de medici. Oricine o poate păți

Englezoaica Kimberly Wall, în vârstă de 44 de ani, din Rochdale, Greater Manchester, a murit după ce a făcut o cură de înfometare. Femeia făcuse recent o operaţie de by-pass gastric din cauză că era obeză.

Ea a fost supusă procedurii în 2008, din cauza temerii că obezitatea ei  ar ucide-o, dar în următorii 10 ani, greutatea ei a scăzut foarte mult.

Femeia ajunsese atât de slabă încât abia a putut să meargă sau chiar să se ridice din pat.

În ciuda încercărilor repetate ale medicilor de a o trata, Wall a fost internată la Spitalul Fairfield din Bury, după ce starea ei s-a deteriorat.

A murit o săptămână mai târziu, cu teste care au arătat că a suferit insuficiență cardiacă din cauza malnutriției, la care a contribuit operația gastrică de by-pass.

Săptămâna trecută, un legist a concluzionat că nu au existat erori cu operaţia în sine, dar doamna Hall a murit la 8 octombrie anul trecut din cauza complicațiilor pe termen lung ale acesteia.

Domnișoara Hall a început să ia mult în greutate după ce a suferit un avort spontan la 18 ani. Ulterior, ea s-a plâns că suferă de dureri de stomac, greață, oboseală și încredere scăzută în sine.

„Mi-aș dori să nu o fac. Este doar o rușine că a trebuit să ajung în acest punct pentru a realiza că eram mai fericită când eram supraponderală”, a spus Hall

În legătură cu acest caz, legistul, Matthew Cox, a declarat: „Având în vedere amploarea problemelor, Kimberly a continuat să sufere că a avut probleme cu anxietatea și depresia, iar acest lucru a agravat dificultățile de alimentație. Este clar că sursa problemei ei a fost investigată amănunțit de-a lungul anilor”, potrivit news.yahoo.com

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.