Perle Bacalaureat 2015: Uretra face parte din sistemul auditiv

bacalaureatExamenul de Bacalaureat s-a încheiat. Rezultatele au apărut, cei care au promovat sărbătoresc și cei care nu își reanalizează planurile. Totuși, în urma Bac-ului rămân perlele elevilor mai mult sau mai puțin inspirați.

Dacă la proba de română elevii s-au plâns pe foaia de examen că nu ar trebui să fie introduse în programă cărți după care nu s-au făcut filme, la biologie situația este mai serioasă.

Astfel, după proba de biologie au apărut perlele elevilor, care s-au întrecut în a reinventa anatomia corupului uman. Uretra este parte din sistemul auditiv, penisul elaborează hormonul fericirii și ovulele la mascul sunt în exterior, potrivit site-ului aflisitu.to

1.„Uretra face parte din sistemul auditiv, iar albinismul este un sport de iarnă sau ocupația omului cu albinele.”

2.“Glandele masculine” …se numesc anus; … sunt penisul, care elaboreaza hormonul fericirii; …amigdale”

3.“Ovulele la mascul sunt in exterior, la femei in interior. La barbati secreta sperma, la femei- spermatozoizi.”

4.“Albinismul este… sport de iarna; ocupatia omului cu albinile; mutatie strategica.”

5.“Anemia” atunci cand de la om animeaza un organ; provoaca menstruatie; o combatem cu granatele; de consultat medicul psiholog; sanatate pe care putini stiu sa o protejeze”

6.“Uretra face parte din sistemul auditiv. Maladie a sistemului digestiv la femei- prostatita. Acesta din imagine este laringele sau cum i se mai spune – matul subtire. Functia vezicii urinare este eliminarea udului din organism. Boala a sistemului digestiv – costupentie. ”

7.“Munca zilnica in genunchi si statul la birou cu picioarele pe masa.”

8.“Profilaxia scoliozei” …sa iti faci temele pentru acasa culcata in pat pe burta, ca sa nu inclinam spatele; de facut masaj leger de sus in jos.”

9.“Sa nu folosim mezeluri, caci grosul va fi foarte gros.”

10.“Stres numim cand avem senzatia de defecatie.”

Elevii au primit astăzi rezultatele la Bacalaureat. Ministerul Educației a transmis că 66,41 % dintre elevii de clasa a XII-a au promovat examenul.

Sursa: romanialibera.ro

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.