PERSOANE DATE ÎN URMĂRIRE, DEPISTATE DE POLIŢIŞTI

În ultima săptămână, în urma acţiunilor desfăşurate de Poliţia Română, au fost depistate 203 persoane care erau dispărute sau pe numele cărora existau mandate emise de instanţele de judecată.

În perioada 17 – 23 februarie 2017, poliţiştii din întreaga ţară au depistat 130 de persoane semnalate ca fiind dispărute, dintre care 85 de minori. Aceştia au fost încredinţaţi familiilor sau internaţi în centre pentru minori şi nu au fost victime ale vreunei infracţiuni.

De asemenea, au fost depistate 73 de persoane urmărite în temeiul legii. Dintre acestea, 53 aveau emise pe numele lor mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, 9 aveau mandate de arestare preventivă, 6 persoane aveau emise pe numele lor mandate europene de arestare, iar 5 aveau emise sentinţe de internare în unităţi medicale de specialitate.

Exemple:

Polițiștii din cadrul I.P.J. Călărași au depistat, la data de 22 februarie 2017, un bărbat, de 59 de ani, care se sustrăgea executării unei pedepse privative de libertate de 11 ani, pentru comiterea infracțiunii de trafic de persoane. Cel în cauză a fost încarcerat în Penitenciarul Slobozia.

Un alt bărbat, de 20 ani, din Bacău, care se sustrăgea executării unei pedepse privative de libertate de 3 ani și 6 luni pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie, a fost depistat, la data de 20 februarie 2017, de polițiștii din cadrul I.P.J. Bacău și încarcerat în Penitenciarul Bacău.

De asemenea, un bărbat, de 28 de ani, din București, care se sustrăgea executării unei pedepse privative de libertate de 2 ani și 6 luni, pentru comiterea  infracțiunii de trafic de droguri, a fost depistat, la data de 18 februarie 2017, de polițiștii Poliției Capitalei. Bărbatul a fost încarcerat în Penitenciarul București Rahova.

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.