Personalul I.S.U. Maramureş a executat în total 137 de intervenţii, cu o medie de circa 20 pe zi.

În perioada 08.09 – 14.09.2014, personalul I.S.U. Maramureş a executat în total 137 de intervenţii, cu o medie de circa 20 pe zi. Din acestea, medicii, asistenţii şi paramedicii S.M.U.RD. au efectuat 116 intervenţii, iar pompierii– 21.

Cele mai multe acțiuni au fost cele ale personalului S.M.U.R.D. Baia Mare- 58, urmate de cele ale paramedicilor staţiilor S.M.U.R.D. Sighetu Marmaţiei- 7, S.M.U.R.D. Fărcaşa- 21, S.M.U.R.D. Târgu Lăpuş –8, S.M.U.R.D. Bogdan Vodă-13, S.M.U.R.D. Vişeu de Sus- 4, respectiv S.M.U.R.D. Borşa –5 acțiuni.

Pe parcursul săptămânii trecute, pompierii maramureşeni au executat 21 intervenţii, din care 2 alte situații de urgență, câte 6– incendii, 8 – transport apă, 3– incendii de vegetație uscată și alte intervenții, respectiv 2- întors din drum. Media acţiunilor a fost de aproape 3 pe zi.

De la începutul anului, personalul I.S.U. Maramureş a executat în total 5367 de intervenţii, cu o medie de circa 21 pe zi. Din total, acţiunile pe linie de pompieri au ajuns la 749, adică o medie de aproximativ 3 pe zi, iar cel al acţiunilor S.M.U.R.D. la 4618, cu o medie de circa 18 pe zi.

Pe parcursul ultimei săptămâni, specialiştii Inspecţiei de Prevenire din cadrul I.S.U. Maramureş au efectuat 33 de controale. Personalul Inspecţiei a constatat 39 de deficienţe, din care 11 au fost soluţionate pe timpul controalelor. S-au aplicat 13 sancţiuni, constând în 10 avertismente și o amendă.

În perioada analizată, au fost primite 4 cereri de aviz. Au fost emise 2 avize și 1 autorizație și respinse 4 cereri de aviz.

În aceeaşi perioadă, s-au efectuat 2 exerciţii de alarmare, cu Serviciile Voluntare pentru Situații de Urgență și 2 acţiuni de informare preventivă în Băița de Sub Codru și Ardusat.

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.