Perturbarea liniştii şi ordinii publice

jandarmiÎn urma unei sesizări de tulburare a liniştii şi ordinii publice pe timpul nopţii, patrula independentă de ordine publică de pe raza municipiului Baia Mare, a fost solicitată pe strada Dragoş Vodă. La faţa locului, numitul B.A. în vârstă de 38 ani, de loc din municipiu, chiriaş la adresa respectivă, a tulburat fără drept liniştea locatarilor din blocul respectiv, ascultând muzică la volum foarte mare. În urma cooperării cu forţele de ordine, acesta a fost sancţionat cu avertisment , conform prevederilor legale.

La orele dimineţii, când somnul e mai dulce, patrula independentă de ordine publică de pe raza municipiului Baia Mare, a fost solicitată  la barul FRATELLI, unde a fost identificat P. D. în vârstă de 28 de ani, cu domiciliul în municipiul Baia Mare.  Acesta a refuzat să părăsească localul la cererea îndreptăţită a personalului localului. La solicitarea agentului constatator de a se legitima cu un act de identitate sau de a oferi date pentru stabilirea identităţii , acesta a refuzat. Drept pentru care, în conformitate cu Legea nr.61/1991 Republicată, a fost răsplătit cu amendă contravenţionale în valoare de 400 lei.

O altă situaţie de tulburarea a liniştii publice a fost constatată de către echipajul mixt de ordine publică, pe strada Rapsodiei din municipiul Baia Mare.  fiind sub influenţa băuturilor alcoolice , băimăreanul L. V. , în vârstă de 35 ani a tulburat liniştea locatarilor folosind un aparat muzical la o intensitate mare, fapt ce a provocat indignarea, locatarului H. V. din acelaşi imobil. În urma intervenţiei forţelor de ordine, acesta din urmă refuză asumarea calităţii de martor. De faţă a fost şi numita S. L. care a manifestat un caracter ostil. În consecinţă, tânărul de 35 de ani a fost sancţionat cu amendă contravenţională în valoare de 500 lei.

Tot pentru perturbarea liniştii publice, dar de data asta în localitatea Vişeu de Sus. Echipajul mixt de ordine şi siguranţă publică care patrula în oraş, l-a identidificat pe tânărul L.F., de 26 ani, care aflându-se în dreptul imobilului de reşedinţă, a provocat un scandal, îmbrâncind-o pe concubina sa, adresându-i expresii şi cuvinte jignitoare. Pentru faptele sale , tânărul vişeuan a fost sancţionat contravenţional cu suma de 800 lei, conform Legii nr. 61 din 1991, art. 2, pct. 1 şi pct. 24.

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.