Peste 10 milioane de lei aprobaţi pentru Podul peste Tisa

subsubsubpod nouGuvernul Ponta  a aprobat 10.518.000 lei pentru proiectul Podul peste Tisa. Iată că vizita Înalt reprezentantului Guvernului pentru promovarea proiectelor economice publice, Mircea Geoană, nu a fost în zadar. Așa cum a promis, Maramureşul se bucură de atenţia şi sprijinul Partidului Social Democrat.

”Este o reuşită pentru Maramureş.  Felicit echipa social-democrată de la nivelul judeţului nostru pentru implicarea de care a dat dovadă şi mai ales că s-a reuşit stabilirea priorităţilor necesare pentru noi. Este o investiţie importantă. Realizarea noului pod care prevede patru benzi de circulaţie rutieră, un punct vamal comun, la fel ca și cele din Uniunea Europeană, va aduce un plus atât Maramureşului Istoric, cât şi părţii ucrainene. Cu siguranţă este un prim pas de deschidere pe plan economic şi turistic, nu doar între cele două ţări direct implicate, România și Ucraina, ci şi cu întreaga Europă. Iată un vis care s-a transformat în realitate”, a subliniat senatorul de Maramureş Liviu Marian Pop.

Odată realizat acest principal obiectiv, de acum echipa formată din parlamentarii social–democraţi maramureşeni poate să se axeze pe un alt proiect important, respectiv drumul rapid Baia Mare – Vaja. Nu vor fi uitate nici centura Sighetului şi a Băii Mari şi nici tunelul pe sub Gutâi. Cu siguranţă determinarea şi hotărârea echipei Partidului Social Democrat Maramureş va duce la atingerea tuturor obiectivelor propuse. Maramureşul merită şi va fi readus la adevărata sa valoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.