PESTE 100 DE JANDARMI ÎN MISIUNE ÎN PERIOADA 16 – 18 MAI

jandarm În perioada 16 – 18 mai a.c. Jandarmeria Maramureş îşi va intensifica măsurile de ordine publică,  jandarmii acţionând atât  în zona staţiunilor montane cât şi pe raza localităţilor Baia Mare, Sighetu Marmaţiei, Vişeu de Sus, Repedea, Cupşeni şi Coltău  unde se vor desfăşura activităţi cultural –  artistice şi sportive.

Astfel, în data de 16 mai a.c., începând cu ora 18.00, în municipiul Baia Mare, Jandarmeria Maramureş va asigura măsurile de ordine publică la meciul de fotbal dintre A.C.S. F.C. Municipal Baia Mare şi Metalurgistul Cugir.

De asemenea, jandarmii maramureşeni vor veghea ca competiţia sportivă dintre A.S. Coltău şi Spicul Ardusad disputată în data de 17 mai a.c. ora 17.00,  să se desfăşoare în limitele impuse de lege.

Jandarmii sigheteni vor asigura în perioada 17 – 18 mai a.c. măsurile de ordine publică la manifestările dedicate comemorării a 70 de ani de la deportarea evreilor maramureşeni în Sighetu Marmaţiei.

De asemenea, în data de 17 mai a.c., Jandarmeria Sighetu Marmaţiei va asigura ordinea publică la evenimentul sportiv „Alergăm pentru educaţie!”.

Pentru asigurarea unui climat de siguranţă şi linişte publică în localitatea Cupşeni, Jandarmeria Maramureş va asigura ordinea publică în zona desfăşurării manifestării „Sărbătoarea portului şi cântecului popular – Cupşeni 2014”, precum şi pe traseele de sosire şi plecare ale participanţilor la eveniment.

De asemenea, jandarmii maramureşeni vor fi prezenţi şi la Vişeu de Sus pentru asigurarea măsurilor de ordine publică la Festivalul Naţional de literatură şi Folclor „Armonii de primăvară”, manifestare desfăşurată în perioada 17 – 18 mai a.c.

Totodată, în localitatea Repedea va avea loc în data de 18 mai Festivalul „Sărbătoarea Narciselor”, manifestare la care măsurile de ordine publică vor fi asigurate de către jandarmii maramureşeni.

În staţiunile turistice Izvoare, Mogoşa-Şuior, Cavnic şi Borşa, efective de jandarmi din cadrul posturilor montane vor veghea la  liniştea celor care vor decide să petreacă  week-endul în mijlocul naturii.

   Pentru evitarea evenimentelor nedorite şi a oricăror situaţii de natură să tulbure liniştea publică, Jandarmeria Maramureş face următoarele recomandări:

– cei care participă la manifestările cultural artistice şi sportive  să respecte indicaţiile forţelor de ordine şi să evite implicarea în conflicte de orice natură;
– să acorde o atenţie deosebită bunurilor şi obiectelor personale (genţi, poşete, bagaje etc.) şi să evite, pe cât posibil, să aibă la vedere obiecte de valoare care pot atrage atenţia;
       De asemenea, în cazul în care sunt martorii săvârşirii unor fapte de natură antisocială, să solicite ajutorul echipajelor de jandarmi sau să apeleze la numărul unic de urgenţă 112.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.